Societatea Punctul Maxim Papetarie si Birotica activeaza din 2010 pe piata romaneasca fiind specializata in promovarea si distributia produselor de papetarie si birotica.

Activitatea este sustinuta de o echipa tanara cu o experienta de peste 15 ani in domeniul papetariei, timp in care a invatat sa ofere partenerilor elementele vitale ale unei colaborari reusite: satisfactie si incredere. Astfel, calitatea ridicata a produselor a adus satisfactia clientilor, iar preturile competitive, increderea lor.

Ca membru responsabil al comunitatii in care activeaza, societatea ofera o diversitate larga de produse, selectionate cu profesionalism, astfel incat sa satisfaca standardele de calitate si noutate ale clientilor.Produsele oferite provin din portofoliile celor mai prestigiosi si inovativi producatori din domeniu: Donau, Xerox, Maped, ErichKrause, Rotring, Parker, Esselte, Waterman, Pilot, Schneider, Elba, Pentel, Pigna, Bic, Verbatim etc. Obiectivul principal este mentinerea unui grad ridicat de competitivitate printr-o structura moderna si eficienta ceea ce garanteaza servicii de calitate bazate pe profesionalismul echipei.

Cordial,

Echipa Punctul Maxim


Scroll